Primul magazin din Romania de genul DO IT YOURSELF, adica noi iti oferim toate materialele ca tu sa iti creezi singur invitatiile sau proiectele scapbooking.

Aici gasesti: plicuri standard colorate, plicuri tip cutie, cutii pentru invitatii, invitatii blank, etichete diverse forme si culoari, funde mari sau mici- diverse culori, strasuri, instrumente de prelucreare, etc.

Ai inspiratie si doresti sa iti creezi singur invitatiile? Nu e nici o problema, iti oferim tot ce ai nevoie, dar si consultanta! Avem experienta in acest domeniu de cel putin 4 ani!

“Do-It-Yourself” este un fenomen remarcabil, care in ultimii ani a inceput sa ia amploare si in Romania. “Do-It-Yourself”-  sau DIY, pe scurt – este o metoda de a crea, construi, modifica, sau repara diverse lucruri fara ajutorul unui specialist in domeniu.

PlicuriColor.ro este unul dintre sustinatorii acestui fenomen in tara noastra, avand un portofoliu bogat in invitatii nunta sau botez menite sa ajute pe oricine isi doreste sa se descurce pe cont propriu, sa economiseasca bani si, de ce nu, sa tranforme acest lucru intr-o sursa suplimentara de venit.

Magazinul nostru reprezinta solutia ideala de va imbunatati diversitatea de forme si culori, de a avea satisfactia unor realizari proprii pe plan personal si nu numai.  Acum este momentul sa luati atitudine si sa aduceti un plus de valoare cu creatiile dvs.!

 

Multumim pentru vizita dvs. si va dorim o zi superba!

Alexandra Corbu

Reclame